Import fra ARGUS

 

Astrologiprogrammet ARGUS har en stor brugerskare af astrologer i Danmark, da det er (eller var) det officielle program på danske astrologiskoler.

ARGUS registrerer horoskopdata i arkivd, der kan indeholde en samling af relaterede horoskoper. Ved installation af ARGUS medfølger arkivet kendte.nfi, som indeholder horoskoper for omkring 500 kendte personer.
Live Horoscope kan importere enkelte eller alle horoskoper fra en arkivdatafil på én gang, så regn med at der kan gå op til en time hvis du ønsker at importere alle horoskoper i kendte.nfi afhængig af hastigheden af dit netværk og din PC.

ARGUS er tilfreds med geografiske koordinater og en manuel angivelse af tidszone for en persons fødselssted.
Live Horoscope insisterer på at navnet på fødselsstedet skal være registreret i den internationale database Geonames.org.
Valget er truffet for at sikre tidszone og stedkoordinater, der er registreret i databasen, er korrekt for alle horoskoper.
Dette valg giver normalt ikke problemer, da selv de mindste byer og storbykvarterer, f.eks. Rom (i Jylland) og Nørrebro (i København) er registreret.
Konsekvensen af dette er at Live Horoscope under import processen downloader datafiler med bynavn for de lande, der ligger omkring de geografiske koordinater og beregner et søgeindex for hvert land. Dette sker kun en gang for hvert land, men kan tage op til flere minutter for store lande som USA, Rusland og Kina.

Du importerer fra ARGUS ved at.

1. Vælg menu Filer > Import ARGUS horoskoper.
2. Hvis ARGUS ikke er installeret i standard mappen C:argus4, så klik på Vælg katalog og vælge den rette mappe.
3. Fra dropdownlisten Arkiv vælges der ønskede ARGUS arkiv.
4. Hvis du ønsker at importere alle horoskoper så klik på knappen Vælg Alle ellers så klik på det horoskop du vil importere.
5. Klik på Import valgte horoskoper for at starte import.
6. Der dukker et lille vindue op, der løbende viser hvilket horoskop der importeres og hvor mange procent horoskoper der er importeret.
7. Undervejs kan der dukke et download vindue, der viser status for download og beregning af søgeindex for lande.
8. Det lille vindue forsvinder automatisk når import er afsluttet.
9. Herefter kan et nyt horoskop vælges og importeres.
10. Når de ønskede horoskoper er importerede klikkes på det røde kryds i øverste højre hjørne for at lukke Import vinduet.

De importerede horoskoper åbnes med menu Filer > Åben Horoskop ligesom et ethvert andet horoskop.

De importerede horoskoper er placeret i en mappe med navn Horoskoper fra ARGUS. Denne mappe indeholder en undermappe med navnet på arkivfilen, f.eks. kendte. De importerede horoskoper ligger i denne mapper med navnet på horoskopet.

I ARGUS kan forskellige horoskoper have samme navn. Dette er ikke muligt i Live Horoscope, hvor hvert horoskop lagres direkte i filsystemet. Derfor vil kun det ene (sidste) af flere horoskoper med samme navn i en arkivfil blive importeret.

Placeringen af de importerede horoskoper kan frit flyttes eller kopieres til en anden mappe med Stifinder (Windows) eller tilsvarende program.

TIL TOPPEN