Vejledning i installering på Mac


Live Horoscope kan installeres på enhver Mac PC, der har installeret standard udgaven (SE) af Java i version 8 eller nyere.
Installering af Java

Hvis ikke du installeret Java, så besøg (https://java.com/en/download/). Klik på den røde knap Download Free Java og følg instruktionerne (der er på engelsk).
Installering af Live Horoscope

Højreklik Live Horoscope Java Applikation og vælg menu Gem Link som… for at downloade Live Horoscope Java Applikationen til standard downloadmappen Overførsler.

Åben en Stifinder og naviger til downloadmappen Overførsler. hold Apple tasten nede og klik den downloadede fil liveHoroscope.jar og vælg menu Opret Alias. Flyt den oprettede genvej til Skrivebordet.
Start af Live Horoscope

På Skrivebordet ligger nu en genvej til Live Horoscope. Dobbeltklik på denne genvej for at starte Live Horoscope.

Første gang du dobbelt klikker for at starte Live Horoscope vises der en besked om at programmet kan være farligt, da det er downloadet fra en ukendt udbyder. Du er først nødt til at åbne programmet Systemindstillinger ved at klikke på ikonet af en lup øverst til højre og skrive ”Systemindstillinger” i tekst feltet. Programmet Systemindstillinger indeholder et ikon med navn Sikkerhedsindstillinger du herefter skal åbne. I programmet skal du starte med at åbne hængelåsen så du kan ændre sikkerhedsindstillinger herefter skal du tillade at starte programmer fra tredjepart udbydere.

Nu skulle du meget gerne kunne starte Live Horoscope.

Mac husker dine sikkerhedsindstillinger, så når du har startet Live Horoscope første gang er det en god idé at ændre sikkerhedsindstillingerne tilbage til kun at tillade programmer fra AppStore.

Første gang Live Horoscope starter vil programmet downloade en række nødvendige Efemereide- og Geografi- datafiler. Downloadforløbet præsenteres i et lille aktivitetsvindue. Download kan tage et par minutter. Aktivitetsvinduet lukkes automatisk når download er færdig.

Når de nødvendige datafiler er downloadet præsenteres Live Horoscope hovedvinduet og du kan gå i gang med at bruge applikationen.

Til toppen