Kim Dam Petersen

Jeg er Åndsforsker, Astrolog og Datalog og
nyder at give mine interesser mulighed for at belive hinanden.

Min interesse inden for Åndsforskning har bevæget sig fra Buddhisme igennem bl.a. Spritisme, Den Gyldne Cirkel og Teosofi til Martinus Kosmologi, der har min nuværende interesse.

Min interesse for Astrologi har bevæget sig fra manuel beregning og klassisk tydning til computer beregning og psykologisk tydning. I min fritid studerer jeg i esoterisk astrologi. Jeg blev uddannet som diplomastrolog på Astrologisk Akademi i 2013.
Min interesse for Datalogi har bevæget sig fra data transformation i imperative C til grafisk dialog i objektorienterede Java, som er brugt til b.la. at programmerer eget Astrologisk program. Jeg blev uddannet som Datalog på Datalogisk Institut i 1985 og har mit daglige arbejde indenfor dette fag.

Efter endt diplomuddannelse arbejdede jeg på et Astrologi Program, med målet at programmet skal præsentere horoskoper ved smukke og æstetiske tegninger. Dette mål har jeg senere udvidet med at programmet skal være let at bruge for professionelle astrologer i deres daglige arbejde.
I efteråret 2014 gjorde jeg mit Astrologi Program Live Horoscope gratis tilgængeligt for alle  og annoncerede det via Facebook.

Til toppen