Om Live Horoscope


Live Horoscope er en “levende” og “moderne” applikation til at vise horoskoptegninger.
“Levende” da tegningerne bliver opdateret med det samme ved ændring af fødsels- og prognosedata.
“Moderne” da de nye dværgplaneter: Ceres, Eris, Makemake og Haumea præsenteres på lige fod med de 10 traditionelle planeter.
Det har været ønsket med Live Horoscope at producere smukke og æstetiske funktionelle horoskoptegninger.

Live Horoscope er en grafisk Java 8 applikation, der kan installeres på Windows, Mac Linux og øvrige computere, der understøtter Java 8. Installationsprocessen er lidt besværligt så læs følg Installeringsvejledning.
Live Horoscope kan indstilles til at undersøge om der er opdateringer hver gang programmet startes.

Live Horoscope er tiltænk at kunne bruges med det samme uden yderligere hjælp for de utålmodige. De som er interesserede i at kende alle programmets funktioner kan med fordel læse Brugervejledning.

Historien bag Live Horoscope

Idéen til at lave Live Horoscope kom i 2014 under mit studie på Astrologisk Akademi. Jeg savnede et horoskopprogram, der kunne lave smukke og æstetiske horoskoper – og som kunne vise  de nye dværgplaneter.

Forløberen for Live Horoscope var et simpelt Java Program der kun kunne lave horoskoptegninger på papir og krævede at man skulle ændre i programmets data og starte det igen for at lave et nyt horoskop.

Undfangelsen af Live Horoscope, som en Grafisk Applikation, hvor man løbende kan indtaste data og få vist den tilhørende horoskoptegning skete d. 1. maj, 2014 kl. 21:44:36, med oprettelse af Subversion Projekt: java8-sweph-astro – dette projekt blev d. 20. maj 2016, kl. 17:07:35 ændret til et GIT projekt og omdøbt: liveHoroscope.

Den officielle fødsel af Live Horoscope skete d. 17. september, 2014 kl. 17:15, hvor Live Horoscope (version #132) gik Live, dvs. blev offentliggjort på Facebook og stillet frit tilgængeligt for alle.

Siden fødslen er Live Horoscope udvidet med: tidslinje-, heliocentrisk- og stråle- horoskoptegninger.

Til toppen